40 000 vattenläckor rapporteras årligen. Bli inte en i statistiken!

Vattenskador är den enskilt största skadekostnaden i försäkringsärenden. En CubicSecure är alltid en god investering för att ge dig trygghet. Eftersom CubicSecure är typgodkänd av Rise, erbjuder de flesta försäkringsbolag rabatt på din villaförsäkring, reducerad självrisk eller ger bidrag för installationskostnaden.

Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller för dig!

Erbjudande för comfortkollen

Med LK CubicSecure skyddar du ditt hem mot vattenskador

Mobil med app

Skyddar ditt hem mot läckage på alla nivåer 24/7

CubicSecure övervakar dygnet runt för att upptäcka alla typer av läckage och har omedelbar avstängningsförmåga för att skydda ditt hem. Larmmeddelanden skickas direkt till administratörer och hyresgäster.

Liten enhet med snabb och enkel installation av rörmokare

Tack vare dess extremt kompakta design är CubicSecure upp till fem gånger mindre än jämförbara produkter, vilket gör den idealisk för installation i små utrymmen.

Bli direkt meddelad om läckor med hjälp av prisbelönt, nyutvecklad teknik

Med CubicSecure tillsammans med myLK-appen har du tillgång till temperatur-, vattenflödes- och trycktester när- och var som helst. Få koll på ditt vattenflöde och undvik läckor med realtidsövervakning.

Skydd mot alla nivåer av läckage

Mikroläckage

CubicSecure upptäcker eventuella mikroläckage genom trycktest varje natt 04:00. Kunden får notis efter andra läckaget och ventilen stängs efter tredje notisen.

Mellanläckage

Produkten stänger vattnet om det kontinuerliga flödet under 45 minuter är mer än 6-1499 liter. Möjlighet att avaktivera och starta vattnet själv finns i appen.

Rörbrottsläckage

Vid rörbrottsläckage, där flödet motsvarar 1500 liter i timmen eller mer, stängs ventilen direkt efter 90-120 sekunder.

Beställ din LK CubicSecure idag

Produktdetaljer

LK CubicSecure mäter ditt vattenflöde i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar ditt hem från skador orsakade av droppläckage och brustna vattenledningar. Den kompakta designen gör det enkelt att montera LK CubicSecure i skåp och trånga utrymmen.

LK CubicSecure fungerar helt på egen hand och behöver inte någon uppkoppling mot internet. Vill man däremot få notiser om larm och möjligheten att se sin individuella vattenförbrukning behöver produkten kopplas upp mot Wi-Fi. När enheten är uppkopplad kan man styra LK CubicSecure på distans genom LK:s App.

LK CubicSecure är utvecklad och tillverkad i Sverige med avancerad teknologi för vattenmätning.

Produktpris 6 295:-
Installerat & Klart 9 495:-*
* Pris inkl. ROT-avdrag

LK CubicSecure

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Installation & Butik

Butiksfrågor: comfortbutiken@aderbys.se

Installation / Service: service@aderbys.se

Telefon: 0300 – 337 20