Om Aderbys Rör

Grunden till Aderbys Rör AB lades redan vid 1950-talets början när Nils Aderby startade en rörläggerirörelse i Kungsbacka.

Sedan slutet av 1970-talet har företaget expanderat kraftigt. Verksamhetsfältet har breddats genom att ytterligare kompetens har tillförts. Med över 60 anställda omsätter företaget idag runt 140 miljoner kronor per år.

Vi erbjuder högkvalitativa VVS-lösningar för både privatpersoner och företag. Med vår gedigna erfarenhet och expertis inom allt från mindre villor till stora industrier, inklusive fordons- och livsmedelsindustrin, kan du lita på att vi kan hantera alla typer av VVS-installationer och entreprenader.

Vi är stolta över att vara det lokala valet för privata och professionella beställare i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

I vår välsorterade badrumsbutik i Kungsbacka hittar du det mesta inom VVS. Vi erbjuder en utställning med ett stort utbud av reservdelar, badrumsmöbler, duschar m.m. där vår kunniga personal i butiken och på service hjälper dig att planera ditt badrum.

Hos oss får du kunnig hjälp och proffsigt utförda arbeten!

Alla montörer är behöriga enligt branschreglerna Säker Vatten vilket garanterar att alla våra installationer utförs på ett säkert och korrekt sätt. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel blandare eller en komplex värmepumpinstallation, kan vi hjälpa dig med allt du behöver.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med VVS, värmepumpar, badrum, värmepannor med mera. Vi är din pålitliga VVS-partner som alltid levererar kvalitet och service i världsklass.

Varmt välkommen till Aderbys Rör!