Byt till takdusch utan att totalrenovera badrummet

Att totalrenovera ett badrum är både kostsamt och tidskrävande. Men det går att göra mycket i badrummet utan att behöva renovera allt. Exempelvis kan du byta ut din dusch mot en ny och modern takdusch.

Sladd som knipsas

Allt fler vill styla om sina badrum och byter ut handdukar, tvättkorgar och olika ljusarrangemang. Men det går att fräscha upp badrummet ännu mer utan att behöva totalrenovera. Ett sätt att förnya badrummet är att byta ut duschen. Att installera en snygg och modern takdusch gör stor skillnad för helhetsintrycket och när du beställer från Aderbys är det både smidigt och enkelt. Hos oss finns mängder av olika takduschar och du kan dessutom välja att få den installerad med vår tjänst Installerat & Klart.

När du beställer din nya dusch med Installerat & Klart ingår produkt, byte och installation i priset.

– Ett vanligt missförstånd är att det krävs en större renovering för att byta ut en traditionell dusch mot en takdusch. Men det går utmärkt att byta bara duschen.

När du väljer att beställa din nya takdusch med tjänsten Installerat & Klart ingår produkt, byte och installation i priset.

Hur beställer jag min nya takdusch med Installerat & Klart?

  • Välj bland olika stilar och bestäm vilken takdusch du vill ha. Glöm inte att kontrollera takhöjden i duschen så takduschen får plats samt centrummått på muttrarna som din duschblandare har idag. I Comforts E-handel finns ett stort urval av takduschar ni kan kika på. Härifrån kan ni köpa den takduschen ni vill ha. Och om ni genom e-handeln väljer Aderbys Rör som installatör i samband med beställning, blir ni kontaktade av oss.

Självklart är ni alltid välkomna in i butiken eller kontakta oss via vår hemsida HÄR

Aderbys certifierade montörer installerar och kontrollerar att allt fungerar när installationen är färdig. De tar även med sig din gamla dusch för återvinning.

Självklart kan du också välja att köpa alla våra takduschar utan installation.